TellArise Brand

Click Here for Free Traffic!
Google

Thursday, May 25, 2006

SELAMAT DATANG / WELCOME

SELAMAT DATANG / WELCOME
Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya. Anda kini berada di Jabatan Informasi (Information Department) saya. Blog ini menawarkan beberapa jenis produk yang mungkin ingin anda miliki.

Terdapat juga program affiliate bagi mereka yang berminat untuk menjalankan perniagaan, namun tiada modal atau tidak mahu menyimpan stok yang banyak. Bagi program ini, anda yang menyertai team kami akan menerima komisyen sebanyak 20% atas produk yang dijual. Untuk keterangan lanjut, sila e-mail saya di tellarise@yahoo.com . Anda cuma perlu taipkan "TellArise Affiliate Program" dan kami akan membalas email anda berkaitan dengan program ini secepat mungkin.

"Saya minat nak berniaga kat internet, tapi tak tahu macamana, sebab saya tak tahu buat website". Adakah ini terjadi kepada anda??? Usah gusar, kami sedia membantu. Kami menyediakan perkhidmatan membina website dengan pakej yang paling murah di pasaran. Dengan hanya bermula dari pakej RM200 hingga RM600 sahaja, kini anda boleh mencipta satu lagi gerbang kepada perniagaan anda. Sila klik pada link di sidebar.

Anda bosan dan berputus asa kerana jumlah pengunjung ke laman anda yang sangat kurang?. Produk bagus dan menarik, namun tiada yang berminat kerana tidak ramai yang tahu tentang kewujudan website anda? Biar kami bongkarkan rahsia bagaimana mendapatkan jumlah pengunjung yang ramai ke website anda dan dapat membantu meningkatkan jualan atau apa saja yang berkaitan dengannya. Sila klik pada banner atau lihat di bahagian sidebar, segalanya ada di sana :-)

Rasai keenakan dan kelazatan Kek Coklat Moist yang lembab dan disaluti topping coklat yang lazat. Pasti anda tidak mahu ketinggalan untuk menikmati kelazatannya. Dengan cara yang paling mudah dan cepat namun kelazatannya tidak akan anda lupakan setiap kali anda menikmati kek coklat. Kini kami bawakan kepada anda rahsia membuat Kek Coklat Moist yang lazat dan berkrim. Kami sediakan segalanya, anda hanya tambahkan semudah 1,2,3 sahaja untuk mendapatkan hasil Kek Coklat Moist yang lazat bagaikan anda seorang pakar. Sila klik pada TellArise Delichoice di sidebar untuk rahsia Kek Coklat Moist yang enak dan lazat dan menyelerakan.

Masalah air yang kotor dan berkeladak dan berwarna kekuningan??? Tahukah anda, anda menghadapi risiko yang sangat besar untuk mendapat penyakit terutamanya barah dan kerosakan pada buah pinggang jika terus menggunakan air tersebut tanpa ditapis dengan sebaik-baiknya. Walaupun anda menggunakan penapis biasa, adakah anda yakin ianya telah menapis segalanya termasuk bahan-bahan radioaktif atau kimia berbahaya seperti racun atau baja yang tidak dapat dilihat oleh mata kasar? dan semua bahan aktif yang menjadi penyumbang kepada wujudnya sel-sel berpenyakit??? Jangan risau, kami ada jawapan pada setiap pertanyaanberkaitan air 'AURA' kami...Sila klik pada TellArise Health di sidebar untuk menjawap persoalan anda....

Mengapa perlu membayar hingga ratusan ringgit untuk sekali rawatan menggunakan teknik Colour Vibration Therapy di spa atau salon sedangkan anda boleh melakukannya sendiri walau di mana anda berada dengan hanya sekali pembelian. Anda juga akan dibekalkan dengan panduan teknik rawatan menggunakan Colour Vibration Therapy. Bukan sahaja cantik bahkan anda mendapat manfaat yang terlalu banyak terkandung di dalam batu permata dan kristal asli ini.Saya juga menjual secara runcit dan borong batu permata asli dan kristal asli bagi tujuan kesihatan menggunakan teknik Colour Vibration Therapy (Terapi Getaran Warna). Produk adalah dalam bentuk aksesori seperti cincin, gelang, rantai, brooch dan sebagainya.Untuk maklumat lanjut berkaitan kelebihan produk kami, sila rujuk di TellArise Jewelleries di sidebar.

Jangan segan-segan untuk menghubungi saya jika ada yang berkenan di hati :-)Untuk melihat koleksi barangan Colour Vibration Therapy, sila ke showroom (Bilik Pameran) saya di :- http://tellarise.fotopages.com/

0 Comments:

Post a Comment

<< Home