TellArise Brand

Click Here for Free Traffic!
Google

Thursday, June 01, 2006

PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!

Sudahkah anda memiliki ebook CHAPTER-M? Belum? Anda MESTI memilikinya sekiranya ingin bergiat aktif dalam dunia biznes internet dan saranan saya jangan mulakan biznes internet anda ke peringkat global andai anda tidak memiliki ebook ini. Mengapa?

Tahukah anda bahawa EBay, PayPal, ClickBank dan pelbagai perkhidmatan lain di internet termasuk program-program affiliate tidak meletakkan Malaysia sebagai negara yang tersenarai dalam senarai mereka yang diterima permohonannya atau dalam perkataan lain Malaysia telah di blacklist. Kenapa?

Terdapat beberapa faktor utama mengapa ini terjadi antaranya kerana Malaysia berada di antara tangga yang teratas senarai pesalah penipuan kad kredit, diletakkan di dalam kategori negara dunia ketiga yang secara amnya kepercayaan yang diberikan adalah sedikit berbanding dengan negara maju dan Malaysia juga adalah merupakan sebuah negara Islam yang telah mendapat gelaran yang amat berat pada kacamata masyarakat dunia dan banyak lagi sebab-sebab lain yang menjadi faktor penyumbang yang akan terurai dengan membaca e-book CHAPTER-M ini.

Bagi mereka yang terlibat dengan program-program affiliate juga kerap menghadapi masalah pembayaran komisyen kerana akaun tidak boleh dipindahkan ke akaun bank di Malaysia.

Begitu juga sekiranya anda tidak memiliki kad kredit atau tidak layak untuk memilikinya, bagaimana anda hendak berurusan dengan pelanggan yang amat-amat berpotensi dari luar negara?

Penyelesaian kepada msalah anda kini terbongkar. Mengapa perlu menangguhkan lagi projek e-biz mega anda dengan masalah-masalah ini andai segala masalah kini sudah pun terungkai. Kemunculan CHAPTER-M amat membantu kepada semua internet marketer atau mereka yang ingin bergiat aktif di peringkat global. Kandungan yang terdapat di dalam CHAPTER-M menerangkan dengan terperinci bagaimana anda boleh menyelesaikan masalah-masalah di atas dengan panduan yang begitu teliti namun mudah untuk difahami dan diadaptasi oleh semua tidak kira apa saja e-biz anda.

Dengan hanya RM47, sesungguhnya ia adalah satu pelaburan yang sungguh menguntungkan perniagaan anda. Dengannnya anda kini boleh berjalan dengan penuh rasa bangga untuk membawa perniagaan anda ke peringkat global tanpa perlu ada rasa takut dan bimbang lagi.

Ingin memilikinya? Sila e-mail saya di tellarise@yahoo.com untuk membuat tempahan dan anda akan menerima bonus istimewa atas pembelian anda. Ingin tahu apa dia??? Dapatkan CHAPTER-M segera untuk mengetahui apakah bonus istimewa tersebut.... ;-)

1 Comments:

Post a Comment

<< Home